badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Jorrit de Ruiter: 'Jie, bedankt!' - Jorrit de Ruiter
© Jorrit de Ruiter

Jorrit de Ruiter: 'Jie, bedankt!'

Jorrit de Ruiter: 'Jie, bedankt!' - Jorrit de Ruiter
© Jorrit de Ruiter +

Afgelopen vrijdag vertrokken Samantha en ik dan eindelijk naar China.

De eerste week in China zit erop en vandaag vliegen we van Wuhan naar onze tweede bestemming van deze trip, Guangzhou. Maandag gaat in het TianHe Indoor Gymnasium, waarin zo’n 10000 dolenthousiaste toeschouwers kunnen, het WK dan echt beginnen. Samantha en ik spelen om 15.20u (9.20u in Nederland) tegen de Ierse broer en zus Magee. We kijken er ontzettend naar uit om de baan op te gaan!

Het was best een zware week hier in Wuhan. Niet zo zeer vanwege de intensiteit van de trainingen, maar vooral omdat de hitte zo’n grote stempel op het dagelijks leven drukt. Er schijnt in China een nogal extreme hittegolf aan de gang te zijn. Overdag lopen de temperaturen op tot ruim boven de 40 graden en ’s avonds koelt het ook haast niet af. In de trainingshal was het dus voornamelijk drinken, een paar rallies spelen, afdrogen en drinken, weer wat rallies spelen om uiteindelijk na een gespeelde wedstrijd bijna leeg op een bankje neer te ploffen. Wat dat betreft is het maar goed dat we hier al eerder zijn, want een lichaam heeft echt wel een aantal dagen nodig om aan deze extreme omstandigheden, hitte maar ook het voedsel, te wennen.

Lees de rest van dit artikel op de website van Jorrit de Ruiter.

geplaatst door

verkregen via Jorrit de Ruiter

vorig artikel

Telegraaf: 'Armoe troef in aanloop naar WK'

5 jaar geleden

volgend artikel

Beperkte ambities voor Belgen op WK badminton

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws