Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Nederlandse medailles op World Transplant Games

Op de World Transplant Games 2013 in Zuid-Afrika, een soort Olympische Spelen voor mensen die een orgaandonatie hebben ondergaan, hebben de Nederlandse badmintonners drie medailles in de wacht gesleept.

Renske van der Pijl en Carolien Krouwel behaalden in hun leeftijdscategorie van het vrouwenenkelspel knap de finale. Renske moest in de eindstrijd nipt haar meerdere erkennen in een speelster uit Frankrijk, terwijl Carolien niet was opgewassen tegen een Hongaarse badmintonster. Desondanks mogen ze terug kijken op een geweldig toernooi, dat werd beloond met zilver.

In het mannenenkel was er een fraaie bronzen plak voor Arno van Heeringen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Pang en duo Barning/De Ruiter naar tweede ronde WK

4 jaar geleden

volgend artikel

Week drie op OroDenmark is van start

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws