badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Reis naar Bulgarije

Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Bulgarije was voor training en toernooien (Bulgarian Junior en Bulgarian Open), maar toch wilde ik jullie nog een update geven van mijn reis naar Bulgarije.

Reis naar Bulgarije - Alida Chen
© Alida Chen + De trainingshal in Sofia.
Reis naar Bulgarije - Alida Chen
© Alida Chen + De trainingshal in Sofia.

 

Op maandag 5 augustus kwam ik aan in Bulgarije. Vanaf dinsdag begonnen de trainingen in Sofia voor Ruben Jille en mij. Cheryl Seinen en Alex Vlaar waren al een paar weken eerder in Bulgarije. Ik had vlak daarvoor vakantie gehad, waardoor ik helemaal was uitgerust en benieuwd was voor wat mij te wachten stond. Ik was klaar voor deze ervaring in een voor mij onbekend land en ik was klaar om weer keihard mijn best te doen voor het komende seizoen.

Het was echt even wennen om weer volle bak te moeten trainen na de lange rustperiode. In het begin leek het nergens op. Ik had al wel een paar keer getraind in Nederland, maar ik had nog totaal geen gevoel in mijn slagen. Gelukkig kreeg ik de kans om er weer in te komen en lukte het mij om aan het einde van de week weer op mijn oude niveau te komen.

Trainingshal Sofia

De oefeningen die we deden waren redelijk zwaar, maar niet erg anders dan de oefeningen die ik in Nederland doe. De oefeningen duurden meestal korter, maar dat werd gecompenseerd doordat we meer series deden dan in Nederland. Het was snikheet in Bulgarije met een temperatuur van rond de 32 graden. Een stuk warmer dan in Nederland dus. Het zweet droop van je af. Hierdoor werden de trainingen nog zwaarder. We hebben verder veel partijen gespeeld tegen de Bulgaren en Tsjechen die meetrainden.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

geplaatst door

verkregen via Alida Chen

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws