Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Topbadmintonteam versterkt met fysieke trainers Rob Stalenhoef en Mika van Gelderen

Bondscoach Rune Massing heeft zijn team versterkt met de fysieke trainers Rob Stalenhoef en Mika van Gelderen.

Het CTO heeft jarenlang een fysieke trainer toegewezen aan ons programma. Vanaf 1 augustus valt het Badmintonprogramma niet meer binnen het CTO en daarmee ook de toewijzing van een fysieke trainer. Dat betekent dat we per 1 augustus afscheid hebben genomen van Patrick van Balkom. Badminton Nederland wil Patrick langs deze weg hartelijk bedanken voor zijn kennis en kunde de afgelopen jaren.

Badminton Nederland heeft in de persoon van Rob Stalenhoef een gedreven fysieke trainer gevonden die het topbadmintonteam gaat versterken voor de komende periode. Dat zal hij samen met zijn collega Mika van Gelderen gaan doen. Mika is 28 jaar en komt ook uit Arnhem. Mika is naast een zeer gedreven krachtsporter en fanatiek Bootcamp Trainer ook al enkele jaren werkzaam als Personal Trainer.

Een korte introductie van Rob zelf:

" Ik ben Rob Stalenhoef, 44 jaar en geen onbekende in het badminton. Hoewel ik al vijf jaar niet meer actief ben in het badminton is het wel de sport die mij gevormd heeft. Ik heb tot mijn 20e jaar even aan de wereldtop mogen ruiken toen een knieblessure roet in het eten gooide en mijn topsportdromen aan diggelen lagen. Inmiddels ben ik ruim tien jaar actief in de fitnessbranche in allerlei functies waarvan de laatste drie jaar als Personal Trainer bij mijn eigen bedrijf Rob Stalenhoef Personal Training (RSPT). De oude en nieuwe passie komen nu bijeen in deze waanzinnig uitdagende functie als kracht- en conditietrainer van de Nederlandse Badmintonselectie. Samen met mijn gedreven collega Mika van Gelderen willen we een krachtige fundering neerleggen voor de spelers waardoor zij zich op de baan nog sterker voelen dan dat ze al zijn. Met de spelers op weg naar de volgende stap in hun carrière."

Rob en Mika zullen zo'n tien uur per week de selectie fysiek gaan trainen op Papendal. De eerste training onder hun leiding zal donderdag 22 augustus zijn.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

The Price of Stardom - Magical Marin

4 jaar geleden

volgend artikel

Aankondiging Carlton International Youth Tournament 2013

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws