Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Trainersbijscholing Sportmedisch - niveau 4

Badminton Nederland heeft in de afgelopen jaren met andere sportbonden diverse interessante scholingen voor trainers ontwikkeld.

Deze scholingen worden georganiseerd door de Academie voor Sportkader (onderdeel van NOC*NSF), zijn sportgeneriek van aard en worden door Badminton Nederland erkent als licentiewaardige bijscholing voor trainers. Eén van deze scholingen is Sportmedisch (één dagdeel).

Sportmedisch (niveau 4)

Sporters met een blessure vragen om een aparte aanpak. Soms zijn aangepaste trainingen mogelijk, soms moet de blessure op een andere manier genezen, bijvoorbeeld onder behandeling van een sportarts of fysiotherapeut. En ook sporters die na een blessure de draad weer oppakken, hebben meestal aangepaste trainingen nodig. Als sportleider is het belangrijk dat u op een gefundeerde en planmatige manier een programma op kunt stellen voor een individuele sporter die herstellend is van een blessure.

 • Lees het hele artikel op de website van Badminton Nederland.

 • door

  via Badminton Nederland

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

  Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

  Reacties

  +

  › lees onze huisregels

  Meer nieuws