Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Van der Valk naar halve eindstrijd op Slovak Open

© Alex van Zaanen+

Kirsten van der Valk heeft op de derde dag van de Victor Slovak Open de halve eindstrijd bereikt. De Nederlandse speelster versloeg onder andere de als eerste geplaatste Russin Slobodjanuk in de achtste finale van het vrouwenenkel.

Kirstin van der Valk zorgde voor een geweldige stunt in Slowakije door in de tweede ronde de als eerste geplaatste Russin Victoria Slobodjanuk met 21-19 en 22-20 te verslaan.

Daarna rekende de Nederlandse in de kwartfinale ook af met Ayla Huser (Zwitserland). Het werd 16-21, 21-18 en 21-9 voor Van der Valk. Zaterdag speelt de speelster van Amersfoort in de halve finale tegen Sarah Milne (5) uit Engeland.

Mireille van Daal dubbelde met de Griekse Ioanna Karkantzia tegen het duo Gerdova/Vyrostkova (Slowakije) won met 21-4 en 21-10. In de kwartfinale bleek vervolgens echter het Zwitserse koppel Hantz en Zaugg met 21-13 en 21-10 te sterk.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Trainen met een kleurenschema: bij welke kleur ben jij?

4 jaar geleden

volgend artikel

Fontaine Chapman speelster van Almere

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws