Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© VBO

Beëindiging samenwerking tussen Badminton Nederland en VBO

© VBO+

De VBO, Vereniging Badminton Oefenmeesters, heeft eind augustus het verzoek gedaan om het huidige convenant met Badminton Nederland te beëiindigen.

Badminton Nederland heeft hiermee ingestemd en het convenant zal per 31 december 2013 worden gestopt. Er is wel afgesproken om gedurende de resterende looptijd de huidige afspraken in het convenant te respecteren en naar beste te kunnen vervullen.

De VBO is de belangenorganisatie van badmintontrainers die de afgelopen jaren de badminton specifieke bijscholingen heeft gerealiseerd. De VBO heeft hierbij onder bepaalde voorwaarden samengewerkt met Badminton Nederland.

Door beide partijen is de wens geuit om met elkaar in gesprek te blijven om zo tot een nieuwe invulling van een samenwerking te komen. De volgende punten zijn hiervoor als basis naar elkaar uitgesproken:

  • De VBO is een aparte entiteit en de belangenorganisatie van badmintontrainers.
  • Badminton Nederland is eindverantwoordelijk voor de opleidingen en bijscholingen voor badmintontrainers en ziet de VBO als een van de partners voor de verzorging van bijscholingen voor badmintontrainers.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 210 is uit

4 jaar geleden

volgend artikel

Mike Proost: elke dag zes broodjes kipfilet

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws