Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Bekendmaking Speler/Speelster van het Jaar tijdens Kick Off

© Badminton Nederland+

Aan het einde van het afgelopen seizoen vroeg Badminton Nederland aan het publiek en de tien coaches uit de Carlton Eredivisie wie volgens hen de beste Speler en Speelster waren uit het competitieseizoen 2012-2013.

Op basis van het winstpercentage van het aantal gewonnen partijen selecteerde Badminton Nederland per vereniging uit de Carlton Eredivisie de best presterende man en vrouw.

Na het tellen van de stemmen ontstond er een Top-3. Lester Oey (Van Zijderveld), Jelle Maas (BC Amersfoort) en Dennis van Daalen de Jel (BC DKC) zijn de drie mannelijke kanshebbers voor de titel Speler van de Carlton Eredivisie 2013/2014. Bij de vrouwen dingen Lisa Malaihollo (Van Zundert/Velo), Eefje Muskens (BC Amersfoort) en Soraya de Visch Eijbergen (BC DKC) mee naar de titel Speelster van de Carlton Eredivisie 2013/2014.

Tevens werd er aan de tien genomineerde spelers en speelsters van de Carlton Eredivisie gevraagd om hun stem uit te brengen om de Coach van het vorige seizoen. Na deze stemming kwamen er drie namen naar voren: Ciraar Slaats (Van Zundert/Velo), Fred van Wankum (BC Amersfoort) en Leonard van Velzen (BC DKC). Hun zeven collega's kozen vervolgens hun favoriet.

Tijdens de Kick Off van de Carlton Eredivisie 2013-2014 op vrijdagavond 6 september in de Maaspoort in Den Bosch worden de winnaars bekend gemaakt.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws