badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

De eerste duizend

Het is iets sneller gegaan dan verwacht, maar de eerste duizend euro zijn binnen. Hoera, het is echt gelukt! We hebben de eerste 1.000 euro binnengehaald met een shirt voor Oro en met het maken van video's over onze sport.

De eerste duizend - Ron Daniëls
© Ron Daniëls
De eerste duizend - Ron Daniëls
© Ron Daniëls +

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

En wat nog belangrijker is: we hebben het NIET binnengehaald met de hand ophouden voor bejaarde vrouwen die uit een tijd komen dat je geen nee zei tegen collecte voor een of ander religieus doel of door te zeuren over hoe duur het is.

Nee, we doen het en geloven in wat we doen en dan... Enkel dan en door hard werken komt het geld binnen. Mensen herkennen passie. Ze zien wat je doet en dat je er in gelooft ook al heb je niet te vreten.

Ik wil de mensen die shirts in Vietnam en video's in Oro hebben besteld bedanken voor hun passie voor de sport. Jullie doen meer dan de hele bobo-bende in Nieuwegein bij elkaar. Ik geniet van elke bestelling, ik schrijf met de personen die het doen en krijg een persoonlijke band.

Dát is wat onze sport bindt. Niet de rotzooi die de bond probeert te verkopen. Iemand aanstellen die geld kost is geen kunst. Iemand die baan geven en die er geld mee verdient dat is een kunst maar dan wel gelijk de kunst die de bond niet verstaat of wegwuift als belachelijk zoals de technisch beleid bestuurder dat doet.

Nee, ik kan zeggen dat ze gewoon geen lef hebben om iets te doen dat maar ruikt naar innovatie bij Badminton Nederland. Ze zijn zo saai dat je er ver vanaf wil blijven. Oro gaat er komen en van het ene talent dat we hebben maken we ook een topper, terwijl Badminton Nederland van de 16 toppers alles verkloot.

geschreven door

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws