badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Dit jaar geen wereldtitel seniors voor Rob Ridder - BWF
© BWF

Dit jaar geen wereldtitel seniors voor Rob Ridder

Dit jaar geen wereldtitel seniors voor Rob Ridder - BWF
© BWF +

Op het wereldkampioenschap in Ankara heeft Rob Ridder, samen met Marjan Ridder, zijn titel in de mixdubbel niet kunnen prolongeren.

Ook in het mannendubbel met oud wereldkampioen Jesper Helledie kwam hij vandaag geen ronde verder. Rob werd gisteren overvallen door misselijkheid, koorts en alles wat daarbij mee gepaard gaat.

De mix heeft hij gisteren zonder te spelen opgegeven en zijn mannendubbel met Helledie heeft hij vanmorgen nog wel geprobeerd te spelen, echter ook de Deen had dezelfde symptomen als Rob en zij verloren dan ook eenvoudig hun mannendubbel. Nederland heeft in Turkije nog wel een aantal andere ijzers in het vuur voor medailles. Zo staat Jeannette van de Werff in de halve finale van het vrouwenenkelspel (50+).

Ook Marjan Ridder, met haar Schotse partner Christine Black, is zeer voortvarend van start gegaan. Zij zijn eerste in hun poule geworden en dit kan gezien worden als een halve finale plaats.

geplaatst door

verkregen via Piet Ridder

Wat vind jij? Er zijn al 46 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Verzenden van dit formulier is een expliciete instemming met ons privacy statement!)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws