Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Gisteravond ben ik terug gekomen uit Duitsland van mijn tweede wedstrijd voor BC Beuel. Vanaf vrijdagmiddag bivakkeerde ik al in Bonn omdat team 1 en 2 samen een training zouden afwerken.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat hebben we ook gedaan in een mooie hal, met merkbaar veel historie en een prachtige nieuwe vloer. Na de training nog even lekker uit eten voor de teamspirit en voor mij kennismaken met 2 nieuwe gezichten, de Engelse Lauren Smith en de Duitse Luise Heim.

Vervolgens overnachting bij een van de spelers van team 2, Sebastian en de volgende ochtend, na een prima ontbijt met manager Max en de coach van team 2 Martin, op tijd naar de hal. Daar waren de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang. Met ongeveer 15 man werd alles in gereedheid gebracht. En, erg leuk in Duitsland, overal waar wordt gespeeld wordt gezorgd voor lekkere gebakken taarten en andere lekkernijen. Kortom, de sfeer in de hal was vanaf het begin al top. Ik heb al kennis gemaakt met ontzettend veel mensen en op deze manier voel je je extra snel thuis!

Dan de wedstrijd zelf, mijn thuisdebuut dus. De 80 man publiek in Rosenheim vond ik al aardig wat en vooraf werd al gezegd dat het onzeker was of er wel een goede opkomst was omdat in Bonn-Beuel een groot feest was, maar het publiek bleef goed binnenstromen en uiteindelijk zaten er toch zo'n 250 mensen op de tribune. Door een speaker werden we één voor één wel drie keer voorgesteld. En diezelfde speaker roerde zich ook gedurende de wedstrijden als het spannend werd om het publiek op te zwepen en te zorgen dat er nog meer lawaai werd gemaakt.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!