badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!'

Gisteravond ben ik terug gekomen uit Duitsland van mijn tweede wedstrijd voor BC Beuel. Vanaf vrijdagmiddag bivakkeerde ik al in Bonn omdat team 1 en 2 samen een training zouden afwerken.

Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!' - Erik Meijs
© Erik Meijs
Erik Meijs: 'Eerst thuiswedstrijd in Bonn-Beuel: genieten!' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

Dat hebben we ook gedaan in een mooie hal, met merkbaar veel historie en een prachtige nieuwe vloer. Na de training nog even lekker uit eten voor de teamspirit en voor mij kennismaken met 2 nieuwe gezichten, de Engelse Lauren Smith en de Duitse Luise Heim.

Vervolgens overnachting bij een van de spelers van team 2, Sebastian en de volgende ochtend, na een prima ontbijt met manager Max en de coach van team 2 Martin, op tijd naar de hal. Daar waren de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang. Met ongeveer 15 man werd alles in gereedheid gebracht. En, erg leuk in Duitsland, overal waar wordt gespeeld wordt gezorgd voor lekkere gebakken taarten en andere lekkernijen. Kortom, de sfeer in de hal was vanaf het begin al top. Ik heb al kennis gemaakt met ontzettend veel mensen en op deze manier voel je je extra snel thuis!

Dan de wedstrijd zelf, mijn thuisdebuut dus. De 80 man publiek in Rosenheim vond ik al aardig wat en vooraf werd al gezegd dat het onzeker was of er wel een goede opkomst was omdat in Bonn-Beuel een groot feest was, maar het publiek bleef goed binnenstromen en uiteindelijk zaten er toch zo'n 250 mensen op de tribune. Door een speaker werden we één voor één wel drie keer voorgesteld. En diezelfde speaker roerde zich ook gedurende de wedstrijden als het spannend werd om het publiek op te zwepen en te zorgen dat er nog meer lawaai werd gemaakt.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Omroep Flevoland: 'Badmintonners beginnen met zege'

5 jaar geleden

volgend artikel

Slotermeer goed uit de startblokken

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 21 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws