badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'Het eerste punt is binnen'

Afgelopen zaterdag is mijn Duitse avontuur begonnen met een vlucht naar Innsbruck waar we werden opgehaald door teammanager Max Schneider van B.C. Beuel.

Erik Meijs: 'Het eerste punt is binnen' - Erik Meijs
© Erik Meijs + Erik Meijs bij BC Beuel in Duitsland.
Erik Meijs: 'Het eerste punt is binnen' - Erik Meijs
© Erik Meijs + Erik Meijs bij BC Beuel in Duitsland.

 

Voelde natuurlijk toch wel vreemd aan de eerste keer. Alleen mijn vader was mee en hoewel ook 2 oude clubgenoten Bart Gerrits en Jeroen Raaphorst dicht in de buurt waren had ik niet de verwachting enige steun van supporters te gaan krijgen.

Na een korte maar heftige vlucht volgde een autorit richting Rosenheim. Ergens in de buurt was een typische Duitse gasthof geboekt voor het team en werden we opgewacht door de voorzitter van Beuel, Roland Maywald, die een oude bekende van Rob en Marjan Ridder bleek te zijn en vroeger ook een topspeler. Ook de speelsters Birgit Michels en Hannah Pohl waren al aanwezig (beide in 'dirndl-jurk') en fysio Theo. Later arriveerden nog Marc Zwiebler and Ingo Kindervatter. Het voelde meteen als een warm bad moet ik zeggen. Fysio Theo begon al meteen mijn rug te masseren want ik had enkele dagen daarvoor een lichte verrekking opgelopen van een ruggenwervel. Hij had hem meteen te pakken.

Het programma begon met een bezoek aan de Rosenheimer Wiesn die deze zaterdag was begonnen. Vergelijk het met de bekende Oktober bierfesten in München en wijde omgeving. We werden gedropt in een feesttent met 5000 bierdrinkende en lallende mensen, een grote liveband en een enorm lawaai. Even een cultuurshock dus, maar wel een leuke. Na een uur gestaan te hebben zonder een plaatsje te vinden, zijn we met een aantal mensen toch maar een rustiger omgeving op gaan zoeken om een hapje te eten en op tijd naar bed, want zondag was de grote dag.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws