badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs tekent met nieuwe hoofdsponsor voor zijn team - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

Erik Meijs tekent met nieuwe hoofdsponsor voor zijn team

Erik Meijs tekent met nieuwe hoofdsponsor voor zijn team - René Lagerwaard
© René Lagerwaard + Erik Meijs presenteert zijn nieuwe hoofdsponsor.

We hadden de hoop al bijna opgegeven, maar na maanden zoeken hebben we uiteindelijk ook voor dit seizoen weer een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Zoals bekend heb ik ervoor gekozen om vanaf 2011 met een eigen team aan de slag te gaan en ben ik dus vanaf die tijd volledig afhankelijk geworden van sponsors. Tot nu toe is dat altijd gelukt, maar dit jaar is het een stuk lastiger geworden, met name door toedoen van de economische crisis. Dat is duidelijk merkbaar in vele sporten, zo horen wij om ons heen. Topsport Zoetermeer is begin dit jaar volledig gestopt. Een uitgebreide en zeer laagdrempelige actie onder maar liefst ruim 100 Zoetermeerse bedrijven heeft helaas niets opgeleverd, zelfs geen enkele reactie! Dus zijn we weer in gesprek gegaan met mensen die ons een warm hart toedragen.

Uiteindelijk hebben we VANDEKOLK Hypotheken bereid gevonden om, hoewel eerder was besloten om te stoppen omdat ik Duinwijck verliet, de handschoen toch weer op te pakken en mij opnieuw te gaan sponsoren, net zoals de afgelopen 2 jaar. Deze keer met meer exclusiviteit dan voorheen, maar dat vind ik natuurlijk prima. Hieruit blijkt maar weer eens hoe betrouwbaar VANDEKOLK Hypotheken als partner is.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Woede over stroperige regels

4 jaar geleden

volgend artikel

Zaterdag 7 september start Duinwijck tegen DKC

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws