badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Haarlem boos over mislopen geld badmintonhal

Haarlem krijgt geen geld voor de bouw van een badmintonhal. Maar hier is het laatste woord nog niet over gezegd. Hoe hard is de toezegging van de Nederlandse Badminton Bond (NBB) dat het voor trainingen en wedstrijden regelmatig gebruik gaat maken van de nieuwe Duinwijckhal in Haarlem?

Haarlem boos over mislopen geld badmintonhal - Duinwijck
© Duinwijck
Haarlem boos over mislopen geld badmintonhal - Duinwijck
© Duinwijck +

 

En kwam de toezegging van de Bond op tijd of niet? Om deze vragen draaide het gisterenavond tijdens de vergadering van de Statencommissie Zorg, Cultuur en Middelen. De commissieleden moesten aangeven of ze zich konden vinden in een voorstel om €1.450.000 te verdelen over drie nog te bouwen, topsportaccommodaties.

Maar toen het agendapunt aan de orde was, was daar de Haarlemse wethouder J. van der Hoek, die als inspreker zijn verbazing en teleurstelling uitsprak over het feit dat een subsidieaanvraag voor de nieuwe badmintonhal in Haarlem was afgewezen.

geplaatst door

verkregen via Haarlems Dagblad

Wat vind jij? Er zijn al 17 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws