Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Jorrit de Ruiter

Jorrit de Ruiter: dag top 25 ranglijstpositie

© Jorrit de Ruiter+

Afgelopen week begon niet bepaald positief. Dinsdag kreeg ik het bericht dat mijn partner Samantha haar voet gebroken had bij een conditietraining en sowieso 4-6 weken uit de roulatie is. Zo'n blessure is uiteraard nooit welkom, maar in dit geval komt het wel erg ongelegen met vijf toernooien in de volgende zes weken op het programma.

We zijn inmiddels teruggetrokken uit de Dutch, Danish, French, Bitburger en Scottish Open en zullen de komende twee maanden dus niet aan spelen toekomen en dat betekent ook dat we behoorlijk zullen dalen op de wereldranglijst en onze top 25 positie zullen kwijtraken. Hopelijk volgt een goede revalidatieperiode voor Samantha, zodat ze straks weer een succesvolle rentree kan maken.

Gelukkig is er ook nog leuk nieuws te melden. Afgelopen weekend stond er een dubbelweekend in de Duitse Bundesliga op het programma: Berlijn uit, Rosenheim thuis. We vertrokken vrijdag al naar de Duitse hoofdstad om ons optimaal voor te kunnen bereiden op deze wedstrijd tegen de kampioen van de afgelopen jaren. We wisten beide dubbels te winnen, maar de twee herenenkels gingen helaas verloren. Judith won haar single in twee games en ook de afsluitende mix ging in twee games naar ons waardoor we met een 2-4 zege terug konden rijden naar Mülheim. Een topprestatie!

Lees de rest van dit artikel op de website van Jorrit de Ruiter.

door

via Jorrit de Ruiter

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Samantha Barning: 'Tjah... waar zal ik eens beginnen'

4 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 212 is uit

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws