badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Kirsten van der Valk tweede op Slowakije Open - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Kirsten van der Valk tweede op Slowakije Open

Kirsten van der Valk tweede op Slowakije Open - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Eind augustus stond voor mij de Slowakije Open op het programma. Dit zou mijn eerste senioren toernooi worden over de grens, en ik had hier dan ook erg veel zin in en was benieuwd naar de ervaringen die ik hier op zou gaan doen.

Dit toernooi was geen piekmoment dus de opdracht was voor mij duidelijk: gewoon lekker mijn wedstrijden spelen en kijken hoe mijn niveau nu was. Ik was nog niet heel erg fit, maar we hadden veel conditionele trainingen gehad en ik wist dat ik hier veel voordeel van zou kunnen hebben.

De woensdag van het toernooi ging de hal 's ochtends open voor trainingen, hier was het heel druk en was het voor iedereen hopen dat er een baan vrij kwam. Gelukkig kon ik een baantje op om mee te trainen met twee Engelsen, en zo had ik toch nog even wat kunnen wennen aan de hal en een goede voorbereiding voor de eerste ronde op donderdag.

Lees de rest van dt artikel op Kirsten van der Valk.

geplaatst door

verkregen via Kirsten van der Valk

vorig artikel

Goud voor Alex Vlaar in Litouwen

5 jaar geleden

volgend artikel

Dewi Han en Mike Proost op avontuur in Italië

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 37 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws