Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Kwartet Nederlanders naar Wereld Jeugd Kampioenschappen 2013

© Badminton Nederland+

Bondscoach, Rune Massing, heeft de vierkoppige selectie bekend gemaakt voor de Wereld Jeugd Kampioenschappen 2013 (WJK) badminton. Het evenement vindt dit jaar van 23 oktober tot en met 3 november plaats in het Thaise Bangkok.

De Nederlandse selectie voor de individuele WJK bestaat uit: Alida Chen, Mark Caljouw, Ruben Jille en Justin Teeuwen. Vorig jaar nam Jong Oranje ook nog deel aan het teamtoernooi, maar Badminton Nederland ziet daar dit jaar wegens financiële redenen van af.

Daarnaast heeft het bestuur van Badminton Nederland ervoor gekozen om voor een kleinere groep meer rendement te behalen door middel van het plannen van een trainingsstage van twaalf dagen in Jakarta (Indonesië).

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Gespot: badmintonline spelers in het land!

4 jaar geleden

volgend artikel

Martine Kortlandt naar het WK Veteranen in Turkije

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws