badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse BC afwezig bij Carlton Eredivisie Kick Off in Den Bosch

In de afgelopen weken hebben zich twee situaties voorgedaan waarbij spelers van buiten Roosterse BC de overgang naar Roosterse BC is geweigerd terwijl het voor de ontwikkeling van beide spelers beter was geweest als zij in hun ontwikkeling mochten aanhaken op een hoger niveau.

Roosterse BC afwezig bij Carlton Eredivisie Kick Off in Den Bosch - Roosterse BC
© Roosterse BC
Roosterse BC afwezig bij Carlton Eredivisie Kick Off in Den Bosch - Roosterse BC
© Roosterse BC +

 

In het ene geval betrof het een reglementair dispensatieverzoek, in het andere geval een in onze ogen specifieke situatie waarbij zelfs de oude vereniging akkoord was. De regels blijken belangrijker te zijn dan de persoonlijke situatie.

Afgelopen weekend hebben wij de actuele situatie besproken, de emoties binnen onze technische staf zijn nog dermate hoog dat wij het niet verstandig vinden om een afvaardiging te sturen. Wij willen niet het risico nemen dat de sfeer ter plaatse wordt bedorven.

Pim Kwaks
Roosterse BC

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Wat vind jij? Er zijn al 12 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws