badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Roosterse BC wint met 5-3 Limburgse derby

De 'Limburgse Derby' tussen Roosterse BC en BC Victoria werd door ruim 150 toeschouwers goed bezocht. Het publiek werd aan het begin van het seizoen getrakteerd op spanning, dramatiek en tomeloze inzet.

Roosterse BC wint met 5-3 Limburgse derby - Roosterse BC
© Roosterse BC
Roosterse BC wint met 5-3 Limburgse derby - Roosterse BC
© Roosterse BC +

 

De dubbels werden een Hoensbroekse prooi doordat Linda Hoedemakers en Roxanne Molenmaker in 3 games van Meta Knuth en Jessie van Wijk verloren en ons Belgisch koppel Marijn Put en Floris Oleffe in 2 games verloren van Ben Maes en Birger Abts. De singel van Marijn werd gewonnen door onze nummer 1 doordat Robert Kwee bij 11-6 in de eerste game geblesseerd moest opgeven.

Wendy Hoeve won in 3 games van Mireille van Daal en bracht daarmee de stand op 2-2. Frank Vermeesch moest in zijn single in 2 games zijn meerdere erkennen tegen Birger Abts en wederom keken de Roosterse spelers, supporters en trainers tegen een achterstand van 2-3 aan. Grace Gabriel, pas sinds afgelopen week terug uit Afrika waar zij Afrikaans kampioen werd, sloeg in 2 games toe en won uiteindelijk overtuigend van Jessie van Wijk en bracht daarmee de tussenstand wederom in evenwicht.

Het toetje werd geserveerd door de beide mixcombinaties. Roxanne Molenmaker versloeg aan de zijde van Floris Oleffe in 2 duidelijke games (21-15/21-16) het Hoensbroekse koppel Lieke Maes en Lars Sijben. Daarna was het de beurt aan Linda Hoedemakers en Frank Vermeesch die tegen Meta Knuth en Ben Maes met 21-16 en 21-17 het extra toefje slagroom op de taart zetten.

Met een mooie 5-3 overwinning konden de Roosterse spelers/ trainers en supporters terugkijken op een spectaculaire Limburgse Derby.

geplaatst door

verkregen via Roosterse BC

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Carlton Eredivisie 2013-2014 - speelronde 1

5 jaar geleden

volgend artikel

Almere maximale winst

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws