Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Tweede Week van het Badminton staat voor de deur

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland organiseert van maandag 16 tot en met zondag 22 september voor de tweede keer de Week van het Badminton. Ditmaal staat de Week van het Badminton in het teken van het organiseren van de open dagen bij de badmintonverenigingen in Nederland.

In 2013 doen maar liefst 140 verenigingen, zo'n 60 meer dan vorig jaar, uit het hele land mee aan de Week van het Badminton. Van het Limburgse Bocholtz tot Groningen zetten de clubs hun deuren open om iedereen die wil kennis te laten maken met de badmintonsport.

Net als de editie van 2012 is voormalig internationaal topspeelster en Olympisch kwartfinaliste (2004, Athene), Lotte Jonathans met veel enthousiasme de ambassadeur van de week. Zij zal gedurende de week ook diverse verenigingen bezoeken die een activiteit organiseren.

Meer informatie over de Week van het Badminton 2013 en alle deelnemende verenigingen is te vinden op www.weekvanhetbadminton.nl.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Tough assignment ahead for defending champions

4 jaar geleden

volgend artikel

De service in de gemengddubbel

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws