Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Week van het Badminton: Uw mening is belangrijk

© Badminton Nederland+

Vorige week vond voor de tweede keer de Week van het Badminton plaats. Honderdveertig badmintonverenigingen hebben samen ongeveer 200 open dagen georganiseerd. In de week van 16 tot en met 22 september 2013 waren er dagelijks gemiddeld 30 verenigingen in het land die een open dag organiseerden.

Uw mening telt!

Badminton Nederland organiseert de Week van het Badminton om landelijk publiciteit te geven aan de badmintonsport en om verenigingen een platform te bieden om nieuwe leden te werven. Wij zijn er trots op dat ruim een kwart van de lidverenigingen van Badminton Nederland de Week van het Badminton al hebben omarmd en zijn erg benieuwd naar de meningen van de verenigingen over de Week van het Badminton. Ook als uw vereniging niet heeft deelgenomen, vernemen wij graag uw mening.

Win een clinic van de ambassadeur

Onder alle inzenders wordt een clinic van de ambassadeur van de Week van het Badminton 2014 verloot. De ambassadeur zal de winnende vereniging in de volgende editie van de Week van het Badminton komen bezoeken. En als u voor 1 oktober de vragenlijst invult, maakt u ook nog kans op één van de 10 x twee vrijkaarten voor de Yonex Dutch Open 2013.

Klik hier om direct de vragenlijst te openen. (De vragenlijst is beschikbaar tot en met 20 oktober 2013.)

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Alexandra Langley versterkt Duinwijck

4 jaar geleden

volgend artikel

Kwartfinales voor Caljouw en Chen op Swiss Junior

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws