Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Aanvraag Sportimpuls: begin op tijd!

© Badminton Nederland+

De Sportimpuls is een landelijke subsidieregeling die lokale sport- en beweegaanbieders, zoals de badmintonvereniging, financieel ondersteunt bij de opzet van activiteiten om meer mensen te laten sporten en bewegen.

Deze financiële steun kan variëren van €10.000 tot €150.000. De activiteit(en) moet nieuw zijn voor de buurt, doelgroep of niet eerder door de vereniging georganiseerd en moet gericht zijn op mensen in uw buurt die niet of nauwelijks sporten en bewegen.

De wensen en behoeften van de buurtbewoners die niet bewegen (inactieven) zijn essentieel en moeten de basis vormen van uw keuze voor nieuw aanbod. Dit vraagt enig onderzoek, bijvoorbeeld door navraag te doen bij uw gemeente naar de gegevens over sportparticipatie en gezondheid in uw wijk.

Daarnaast is het van belang dat u dit project opzet in samenwerking met andere partijen zoals andere sport- en beweegaanbieders, de gemeente, onderwijs-, welzijns-, zorginstellingen, GGD en/of het bedrijfsleven.

Het bedenken, opzetten, zoeken van partners en uitschrijven van uw idee voor de aanvraag kost uiteraard tijd en u moet daarom op tijd beginnen met de voorbereidingen. De aanvraag van de derde ronde van Sportimpuls is mogelijk vanaf december 2013 tot medio maart 2014. In totaal wordt er in deze subsidieronde 11 miljoen euro verdeeld.

Heeft u interesse in een Sportimpulsaanvraag of vragen over het voorbereiden of doen van een aanvraag? Dan kunt u contact opnemen met Daphne Oldenhof via doldenhof@badminton.nl of 030-6084166.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws