Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Almere verslaat Amersfoort in Carlton Eredivisie

© Badminton Nederland+

De topper van de vijfde speelronde in de Carlton Eredivisie tussen beide koplopers, Amersfoort en Almere, is gewonnen door de Flevolanders. In Amersfoort won de formatie van trainer Erik Staats met 5-3.

VELO en DKC profiteerden van de uitslag bij Amersfoort-Almere. VELO wist met 6-2 te winnen van Victoria, terwijl DKC in eigen huis Slotermeer met 8-0 verpulverde. De ploegen uit Zuid-Holland komen daarmee op evenveel punten als Amersfoort en twee achter Almere.

Duinwijck boekte in Haarlem een 5-3 zege op Roosterse. Het duel onderin de Carlton Eredivisie tussen Van Zijderveld en TFS Barendrecht werd gewonnen door de ploeg uit Amstelveen. Het werd 6-2 voor Van Zijderveld, dat daardoor vier punten wegloopt bij TFS.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Bloed, zweet en tranen, Almere wint uit van Amersfoort

4 jaar geleden

volgend artikel

Goed debuut voor Alexandra Langley

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws