Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Arends/Piek naar hoofdtoernooi mix op French Open

© René Lagerwaard+

Op de Yonex French Open in Parijs hebben Jacco Arends/Selena Piek het hoofdtoernooi bereikt in het gemengddubbel. Voor het duo Jelle Maas/Iris Tabeling viel het doek in de kwalificaties, terwijl ook Eric Pang werd uitgeschakeld.

In de kwalificaties van het gemengddubbel wonnen Jacco Arends en Selena Piek in de eerste ronde met 21-15 en 21-12 van het Duitse duo Jones Jansen/Cisita Jansen. Daarna was het Oranje-duo tegen Christopher Coles/Alyssa Lim (Engeland) met 21-17 en 21-13 de betere.

Jelle Maas/Iris Tabeling kwamen niet door de kwalificties. De Nederlanders klopten eerst de Belgen Freek Golinski/Severine Corvilain met tweemaal 21-11, maar vervolgens tegen Biao Chai/Jinhua Tang (China) ging het Nederlandse koppel met 21-13, 21-14 en 21-11 onderuit.

Eric Pang verloor in het hoofdtoernooi van het mannenenkel tegen de als vierde geplaatste Deen Jan Ø Jorgensen. In Parijs moest de Nederlander met 12-21 en 18-21 zijn meerdere erkennen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws