Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Badminton op de ParaGamesBreda

© Badminton Nederland+

Van 10 t/m 13 oktober zal de 5e editie plaatsvinden van ParaGamesBreda. Een internationaal evenement voor sporters met een lichamelijke beperking. ParaGamesBreda! is met 2200 deelnemers en ruim 20 sporten, een van de grootste evenementen voor gehandicapte sporters ter wereld.

Opening

De officile opening zal zijn op vrijdag 11 oktober. Om 18.00 uur zal de 5e editie van ParaGamesBreda in sporthal op het KMA terrein in Breda worden ingeluid met een spectaculaire en sportieve opening. De opening kan door iedereen worden bijgewoond.

Badminton

Ook wordt er een badmintontoernooi georganiseerd voor rollers en staanders met 55 deelnemers, waaronder ook enkele spelers uit Belgi, Frankrijk, Duitsland en Engeland. Onder de deelnemers ook de Nederlandse spelers die geselecteerd zijn voor de Parabadminton Wereldkampioenschappen, welke worden gehouden van 5 t/m 10 november in Dortmund.

Een laatste gelegenheid voor Ilse vd Burgwal, Inge Bakker, Jordy Brouwer von Gonzenbach, Timo Bakker, Willy Weijers en Eddy Boerman om nog wat wedstrijdervaring op te doen.

Het badmintontoernooi wordt gespeeld op zondag 13 oktober in het Racketcentrum Breda, Terheijdenseweg 500. Aanvang: 10.00 uur. Verwacht wordt dat de laatste partijen rond 18.15 uur de baan opgaan. Toegang is gratis.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Aziaten schakelen Nederlanders uit?

4 jaar geleden

volgend artikel

Titelhoudster Kristina Gavnholt sneuvelt in kwartfinale

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws