Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Bondscoach Massing: 'Een brede groep uit Azië'

© Alex van Zaanen+

De Nederlandse prestaties op de Yonex Dutch Open vallen dit jaar wat tegen. Rune Massing, bondscoach, probeert het in een perspectief te plaatsen.

"Waarom er nu minder Nederlandse spelers, door zijn dan vorig jaar? We hebben een kleinere selectie. Vorig jaar stonden we bijvoorbeeld met zes mixen in het toernooi. Nu zijn er nog vier mixen over, want door de blessure van Robin Tabeling en Samantha Barning kunnen de twee andere koppels niet spelen."

"In het vrouwenenkelspel heeft Patty het vorig jaar heel goed gedaan. Zij is gestopt. Nu heeft Alida verloren van een Japans meisje dat op de Olympische Spelen heeft gestaan. Soraya verloor van een Chinese. Er is dit jaar een brede groep uit Azië gekomen. Het verschil met vorig jaar is als een slok op een borrel."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws