badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Bulgarian International vanaf de zijlijn' en is gemaakt door Stef Meijs
© Stef Meijs

Bulgarian International vanaf de zijlijn

Deze afbeelding hoort bij 'Bulgarian International vanaf de zijlijn' en is gemaakt door Stef Meijs
© Stef Meijs+

Het vizier van Erik is inmiddels gericht op de Dutch Open, dus deze keer een stukje van de manager. Aangezien er heel veel uitvallers zijn moet opnieuw worden geloot omdat alle qualifiers zijn doorgeschoven naar het hoofdtoernooi.

Aangezien ook de tegenstander van Erik zich heeft terug getrokken wordt het dus even afwachten wie hij als tegenstander gaat treffen. Dinsdag nog een laatste trainingsdag in Almere en dan gaan we zien waar het schip deze keer strandt.

Wat mij bij de Bulgarian International brengt. Afgelopen woensdag zijn we vertrokken naar Sofia. Erik hoefde pas vrijdag te spelen, maar hoe gek het ook klinkt, door goed te zoeken hadden we vluchten en een appartement geboekt waarbij het goedkoper was om eerder te vertrekken en later terug te komen. Leuk om dus weer eens met mijn zoon op stap te gaan.

Een apart toernooi moet ik zeggen in een aparte stad. Donderdag heeft Erik wat getraind met de andere aanwezige Nederlandse spelers, Soraya de Visch Eijbergen en Vincent de Vries. En diezelfde dag nog nam Erik ook op verzoek de coaching van Vincent voor zijn rekening. Het was die dag flink afzien in de hal, aangezien het afschuwelijk koud was in de hal. Iedereen zat met dikke jassen aan. Persoonlijk vind ik het altijd wel wat hebben, zo'n oude hal met veel historie, maar ' s avonds laat was het toch wel erg opletten geblazen als je naar buiten ging. Aangezien de hal in een bos in volstrekte duisternis lag en je buiten aangekomen op de tast je weg moest zoeken, moest je maar hopen dat je niet je enkel brak over de onzichtbare afstapjes.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

door

via Stef Meijs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Eerste Dutch Open Badminton voor Vlaar

4 jaar geleden

volgend artikel

Met zijn allen slapen bij familie Persson

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws