Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© René Lagerwaard

De Week van de Scheidsrechter 2013

© René Lagerwaard+

De week van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober staat binnen de sportwereld bekend als De Week van de Scheidsrechter. De Week van de Scheidsrechter is een initiatief van NOC*NSF in combinatie met de sportbonden.

Het motto van de Week van de Scheidsrechter is "Onze Scheids, Mijn Held". Badminton Nederland doet ook mee aan de Week van de Scheidsrechter maar betrekt hier ook de andere wedstrijdfunctionarissen bij zoals de referees en de lijnrechters.

Tijdens deze week wordt er stil gestaan aan het werk wat de wedstrijd-functionarissen doen gedurende het seizoen. Bij het optreden tijdens een competitiewedstrijd is het niet alleen het op de scheidsrechtersstoel zitten een partij te tellen. Diverse wedstrijdfunctionarissen treden ook nog op tijdens de diverse toernooien zoals Master-toernooien, Nationale Kampioenschappen en internationale toernooien. Dit doen ze allemaal in hun vrije tijd.

Badminton Nederland heeft alle wedstrijdfunctionarissen uitgenodigd om op zondag 13 oktober aanwezig te zijn bij de finales van de Yonex Dutch Open om zo de waardering te uiten voor het vele werk wat ze doen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Carolina Marin wins maiden title

4 jaar geleden

volgend artikel

Gehavend Roosterse scoort 3 punten tegen Duinwijck

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws