Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Dutch Open

Drie Nederlandse mannendubbels bij laatste zestien op Yonex Dutch Open

© Yonex Dutch Open+

De Nederlandse mannendubbels Jacco Arends/Jelle Maas en Mark Caljouw/Justin Teeuwen hebben zich geplaatst voor de achtste finale op de Yonex Dutch Open in Almere. Het duo Ruud Bosch/Koen Ridder stond al bij de laatste zestien wegens een bye in de eerste ronde.

Mark Caljouw en Justin Teeuwen speelden in de eerste ronde tegen Joe Wu/Kuei Chun Shih (Nieuw-Zeeland/Taiwan). In een gelijk opgaande partij trokken de Nederlanders met 21-15, 16-21 en 21-16 uiteindelijk aan het langste eind.

Het duo Jacco Arends/Jelle Maas speelde een sterke wedstrijd tegen de Chinezen Lu Kai/Zhuofu Chen. Na een spannende eerste game, 21-19 winst, verloren de Nederlanders met 15-21 de tweede game. In de derde game herpakten Arends en Maas zich en wonnen met 21-17.

Voor de koppels Ruben Jille/Alex Vlaar en Nico Hermans/Ruben Wijnands was de eerste ronde het eindstation. Het duo Jorrit de Ruiter/Robin Tabeling kwam niet in actie door en blessure bij Tabeling.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Jordy Hilbink naar achtste finale op Yonex Dutch Open

4 jaar geleden

volgend artikel

Jelle Maas: 'Lekker om zo te beginnen'

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws