Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Dubbelslag voor Ruben Wijnands in Slovenië

© Alex van Zaanen+

Ruben Wijnands heeft twee titels veroverd op de Slovenia Junior. Samen met Tamara van der Hoeven won hij de titel in het gemengddubbel en samen met Alex Vlaar de eerste prijs in het mannendubbel. Vlaar pakte daarnaast ook nog eens zilver in het mannenenkel.

Ruben Wijnands/Tamara van der Hoeven versloegen in de finale van het gemengddubbel het koppel Miha Ivanic/Ema Cizelj (Slovenië). In Mirna werd het 21-14 en 21-12 voor de Nederlanders.

Alex Vlaar/Ruben Wijnands wonnen in de halve eindstrijd met 21-18 en 21-8 van Milan Dratva/Bohumil Kasela (Slowakije). In de finale tegen Yusuf Ramazan Bay/Andrej Serov (Turkije/Oostenrijk) wonnen de Nederlanders overtuigend met 21-14 en 21-13.

Alex Vlaar versloeg in de halve finale van het mannenenkel Dragoslav Petrovic (Servië) met 23-21 en 21-19. In de eindstrijd trof de als tweede geplaatste Nederlander David Peng uit Duitsland. Vlaar verloor de finale nipt met 19-21 en 22-24 van Peng.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Almere wint thuis met 6-2 van Van Zijderveld

4 jaar geleden

volgend artikel

TFS Barendrecht kan niet stunten tegen VELO

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws