SportSport

Een hoop onzin van Badminton Nederland

Een hoop onzin van Badminton Nederland

Ik ben een paar weken terug afgevaardigde geworden. Het heeft niets om het lijf en is louter een ceremoniële job en hoe dommer ze de afgevaardigden kunnen houden hoe beter.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Waarom schrijf ik dit zou je kunnen vragen. Nou, het is vrij simpel. Ik heb twee e-mails gehad. De ene ging over mijn onkostenvergoeding en de tweede over mijn @badminton.nl e-mailadres. Het zijn twee dingen die ik niet nodig heb en nog veel minder zou willen hebben. Alle andere e-mails zijn regelrecht belachelijk. Het is de CLEAR!, een nieuwsbrief en meer van die promotie-onzin.

Waar zijn de e-mails met referaten van vergaderingen die het beleid bepalen? Waarom weet ik nog niet hoe dit onzinbeleid tot stand is gekomen? Waarom weet ik nog niet hoe het NOC*NSF denkt over deze organisatie?

Ik denk dat het te maken heeft met het feit dat als ik het weet JULLIE het ook weten, want ik hou geen geheimen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de organisatie gewoon zo slecht is dat de afgevaardigden in slaap zijn gevallen en zich geen zorgen meer maken over dit wanbeleid. Nou wil ik wel graag dat jullie dit juist lezen. Het is geen wanbeleid voor de breedtesport. Het gaat hier enkel en alleen over de (top)sport. En dan heb ik het alleen over de top zoals deze wordt gezien door de amateurs die werkzaam zijn binnen Badminton Nederland in het bestuur en de technische staf.

Het gaat heel erg leuk worden, want ik ben niet van plan me aan de regels te houden omdat een stel bobo's regels heeft opgesteld. Ik ga dingen aan de orde stellen op dezelfde manier als Badminton Nederland werkt. Namelijk één week van tevoren aankondigen dat er een vergadering is, dingen zelf voorbereiden en de tegenstanders geen mogelijkheid geven zich in te lezen.

Als ik word onderbroken dan ga ik de vergadering verstoren met alle middelen die ik maar kan bedenken. Dit omdat Badminton Nederland het topsportbeleid er door heeft gedrukt zonder rekening te houden met de tegenstanders. Ik word (ben) de meest vervelende persoon die zich in deze organisatie bevindt en ik zal het met trots zijn. Gewoon omdat deze organisatie een persoon als mij verdient.

Dus Badminton Nederland: je kunt jezelf nog verbeteren door mij informatie te geven en niets achter te houden. Misschien begrijp ik jullie van het ene moment op het andere, maar als je dit niet doet dan moet je vrezen voor de volgende vergadering. We zullen geen tijd hebben om ook badminton te gaan kijken, dat beloof ik je.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!