Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Amazon

Einde lidmaatschap oude stijl

© Amazon+

The end of membership... as we know it is, behalve de titel van een boek van Sarah Sladek, ook de titel van een recent gestart onderzoek door de USBO (Universiteit Utrecht, Departement Bestuurs- en Organisatiewetenschappen).

Onder leiding van Prof. dr. Maarten van Bottenburg zal de komende vier jaar onderzoek plaatsvinden naar de georganiseerde sport en duurzame sociale bindingen. Badminton Nederland levert, samen met veertien andere sportbonden, een bijdrage aan dit onderzoek.

Vanuit een geografische, bestuurskundige en sociologische benadering zal worden onderzocht in hoeverre en op welke wijze mensen zich willen verbinden aan sportverenigingen en zich hiervoor willen inzetten. En welke veranderingen zich hierin voordoen. Daarbij wordt ingezoomd op verschillen naar regio, sociale kenmerken - in het bijzonder leeftijd - en tak van sport.

Badminton Nederland zal via de website verslag uitbrengen van tussentijdse resultaten van het onderzoek.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Almere uit tegen VELO

4 jaar geleden

volgend artikel

Arends/Piek naar hoofdtoernooi mix op French Open

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws