badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Eredivisie: Linker of rechterrijtje voor Duinwijck en Roosterse' en is gemaakt door Duinwijck
© Duinwijck

Eredivisie: Linker of rechterrijtje voor Duinwijck en Roosterse

Deze afbeelding hoort bij 'Eredivisie: Linker of rechterrijtje voor Duinwijck en Roosterse' en is gemaakt door Duinwijck
© Duinwijck+

In de historische Haarlemse Duinwijckhal aan het Badmintonpad zal komende zaterdag worden gestreden voor een plek in het linker of rechterrijtje in de Eredivisie.

Alhoewel de competitie nog jong is zijn er in het linkerrijtje vooruitzichten op de play offs, in het rechterrijtje val je uiteindelijk buiten de boot. Duinwijck (nummer zes) ontvangt op zaterdag 5 oktober Roosterse BC (nummer vijf).

Roosterse BC is de competitie uitstekend gestart. Na drie 5-3 zeges op Barendrecht, Slotermeer en Victoria en een 2-6 verlies tegen koploper Dekker Almere zijn er 17 punten bijeen geslagen. Een knappe prestatie door de club uit het Midden Limburgse kerkdorp met 1500 inwoners. Roxanne Molenmaker is teruggekeerd uit Almere en zal met Linda Hoedemakers, Wendy Hoeve en Grace Gabriel strijden voor elk punt. Datzelfde hebben Marijn Put, Floris Oleffe en Frank Vermeesch zich ten doel gesteld.

Voor Rob Ridder start het maken van de opstelling wekelijks met het in kaart brengen wie er beschikbaar zijn. Na het 4-4 gelijkspel in- en tegen Almere waar 2-6 of 6-2 ook tot de mogelijkheden behoorde zal het de vraag zijn of de nieuwste aanwinst, de Engelse Alexandra Langley inzetbaar is. Daarnaast is het de vraag of de Finse publiekslieveling Heino van de partij is die in de wedstrijd tegen Almere net als de Schotse Pringle een 100% winstscore behaalde. Daarentegen kan er altijd een beroep worden gedaan op Jerry Natenstedt, Jelle Kelderhuis, Akvile Stapusaityte, Dorien Lups en Imke van der Aar.

door

via BC Duinwijck

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Speelschema BBN Junior Master Cup 2013

4 jaar geleden

volgend artikel

Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws