Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© René Lagerwaard

Gemengddubbel Arends/Piek naar laatste zestien op French Open

© René Lagerwaard+

Jacco Arends/Selena Piek hebben de achtste finale van het gemengddubbel bereikt op de Yonex French Open. Het Nederlandse koppel was vandaag met 21-13 en 21-16 te sterk voor Manu Attri/Jwala Gutta (India).

Jelle Maas/Jacco Arends verloren in de eerste ronde van het mannendubbel met 17-21 en 12-21 van de Zuid-Koreanen Sung Hyun Ko/Baek Choel Shin (7). Ruud Bosch/Koen Ridder strandden ook in de eerste ronde in Parijs. Het Nederlandse dubbel verloor met 12-21 en 15-21 van Markis Kido/Gideon Markus Fernaldi uit Indonesië.

In het vrouwendubbel speelden Eefje Muskens en Selena Piek een goede partij tegen de als zevende geplaatste Jin Ma/Qianxin Zhong uit China. Het Oranje-duo kwam met 17-21 en 18-21 te kort voor de zege.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Selena Piek in twee halve finales op Scottish Open

4 jaar geleden

volgend artikel

Het gelijk van het ongenoegen

4 jaar geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws