Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Alex van Zaanen

Halve finale eindstation voor Muskens/Piek op Yonex Dutch Open

© Alex van Zaanen+

Eefje Muskens/Selena Piek zijn er niet geslaagd om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de Yonex Dutch Open 2013 in Almere. De Nederlandse vrouwen speelden een geweldige wedstrijd maar moesten met 17-21 en 12-21 hun meerdere erkennen in Yixin Bao/Jinhua Tang (China).

In een vol Topsportcentrum begonnen Muskens en Piek voortvarend aan de halve finale tegen de zeer sterke Chinese vrouwen. Het Oranje-koppel nam al snel een voorsprong, 9-5, en stond bij de interval met 11-10 voor. Daarna kwamen Bao/Tang echter sterk opzetten en trokken de eerste game nog met 21-17 naar zich toe.

In het begin van de tweede game waren Muskens/Piek even niet bij de les en namen de Aziaten een kleine voorsprong. Het Nederlandse duo was genoodzaakt tot achtervolgen. Bao en Tang schroefden het tempo steeds verder op en wonnen uiteindelijk ook de tweede game: 21-12.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Order of play Saturday October 12th

4 jaar geleden

volgend artikel

Groots afscheid Dicky Palyama op Yonex Dutch Open

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws