Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Jacco Arends/Selena Piek strijdend ten onder in Parijs

© René Lagerwaard+

Voor Jacco Arends/Selena Piek is de achtste finale het eindstation geworden van hun avontuur op de Yonex French Open. Tegen het Japanse duo Kenichi Hayakawa/Misaki Matsumoto legde het Oranje-duo een geweldige partij op de baan, maar werd het 19-21, 21-16 en 21-19 voor de Japannners.

In een erg spannende eerste game pakte het Nederlandse koppel knap de winst met 21-19. In de tweede game schoten de Aziaten uit te startblokken en namen een 11-3 voorsprong. In het tweede gedeelte kwamen Arends en Piek goed terug, maar verloren met 16-21.

In de beslissende derde game keken Arends/Piek bijna constant tegen een achterstand aan. In de slotfase van de partij kwamen de Nederlanders nog op gelijke hoogte, maar gingen de Japanners met een krappe zege (21-19) aan de haal.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Wereld Jeugd Kampioenschappen 2013 Thailand

4 jaar geleden

volgend artikel

Ervaringen Masterclass Sportief Besturen

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws