Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Yonex Dutch Open

Jordy Hilbink naar achtste finale op Yonex Dutch Open

© Yonex Dutch Open+

Jordy Hilbink heeft als enige Nederlander de laatste zestien bereikt in het mannenenkel. De Nederlander won in de tweede ronde met 21-11 en 21-19 van Leonov Kyrylo uit Oekraïne. Vincent de Vries en Erik Meijs strandden in de tweede ronde.

Vincent de Vries kon namens Nederland revanche nemen op Gabriel Ulldahl (Zweden) voor de uitschakeling van Eric Pang, maar moest na een goede eerste game het met 19-21 en 7-21 afleggen tegen Ulldahl.

Erik Meijs speelde in de tweede ronde tegen Yuxiang Huang uit China. Huang schoot uit de startblokken en won de eerste game met 21-14. Daarna kwam Meijs echter sterk terug, haalde de tweede game met 21-16 binnen, maar verloor met dezelfde cijfers in de slotgame.

In het gemengddubbel drongen de Nederlandse koppels Jelle Maas/Iris Tabeling en Ruben Jille/Alida Chen door tot de tweede ronde. Maas en Tabeling wonnen van Ari Trisnanto/Meisy Jolly (Duitsland/Indonesië) in een spannende partij met 21-18, 21-23 en 21-13. Jille en Chen versloegen in een Nederlandse onderonsje Ruben Wijnands en Dorien Lups 21-9, 18-21 en 21-13.

Jacco Arends en Selena Piek gingen in de eerste ronde onderuit tegen het zeer sterke koppel Bawa Chrisnanta/Vanessa Neo (Signapore, 2) met 10-21 en 19-21. Ook de koppels Lisa Malaihollo/Virgil Soeroredjo (Nederland/Suriname) en Nico Hermans/Cheryl Seinen verloren in de eerste ronde van de mix.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws