Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Koen en Ruud weer tegen Koo en Tan uit Maleisië

© René Lagerwaard+

Deze week beginnen in Odense in Denemarken de Yonex Denmark Open SuperSeries. Voor Nederland zullen Eric Pang en Koen Ridder/Ruud Bosch gaan deelnemen.

Evenals Eric Pang als Koen Ridder/Ruud Bosch hebben het niet getroffen met hun loting. Eric gaat het opnemen tegen de Hongkong Chinees Wing Ki Wong, die vele Nederlanders nog wel zullen kennen van de Yonex Dutch Junior.

Deze jongeman is nu wat groter gegroeid en is thans de nummer 12 van de wereld. Koen Ridder en Ruud Bosch treffen het in hun mannendubbel ook niet, zij moeten het opnemen tegen de Maleisiërs Kien Keat Koo [4] en Boon Heong Tan, die tussen de tweede en vijfde plaats van de wereld zweven.

In 2011 wisten onze Nederlanders in de halve finale van de Malaysian Open een game van deze gasten af te snoepen, kunnen zij na hun Olympische dip weer op hun oude niveau komen? De Yonex Denmark Open gaat morgen met het kwalificatietoernooi van start. Onze Nederlanders komen woensdag aan de beurt.

door

via Piet Ridder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Badmintonwereld zwaait Dicky Palyama uit

4 jaar geleden

volgend artikel

Het ontstaan van regels en tradities

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws