badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Niet ontevreden na 4-4 tegen Duinwijck - BV Slotermeer
© BV Slotermeer

Niet ontevreden na 4-4 tegen Duinwijck

Niet ontevreden na 4-4 tegen Duinwijck - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

Slotermeer moest dit weekend voor het eerst optreden in haar nieuwe sporthal. Na vier jaar hoppen tussen de Ookmeerhal en de Weth. Verheijhal waren we eindelijk weer op onze oude en vertrouwde plek.

Hoewel de punten alleen van de heren kwamen, was het eerste resultaat niet om ontevreden over te zijn. De MD en de beide ME's werden een prooi voor Slotermeer waar de VD en de beide VE's naar Duinwijck gingen.

Bij de start van de mixen was de stand 3-3. Ralph Starren en Jessica Ottenhoff deden in de eerste mix wat er van hen verwacht werd en wonnen tegen Jelle Kelderman en Alexandra Langley met 21-12 en 21-14. De tweede mix van Hans van Os en Jasmijn Manenschijn tegen Jerry Natenstedt en Dorien Lups ging naar de Haarlemmers met 21-15 en 21-14.

Eindstand 4-4 en een redelijke tevredenheid bij de beide teams. Volgende week zal Slotermeer een kijkje nemen bij Victoria en ook dan zal het team proberen zoveel mogelijk punten mee terug te nemen naar Amsterdam.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

VELO na overwinning gedeeld koploper

5 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 215 is uit

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 20 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws