Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© VELO

Opgelet: Ciraar Slaats in de auto naar Barendrecht

© VELO+

Nadat afgelopen weekend de Dutch Open in Almere op het programma stond, waren er geen wedstrijden in de Carlton Eredivisie. Aankomend weekend neemt het team van coach Ciraar Slaats het op tegen TFS Barendrecht.

Trainer Edward van den Heuvel van TFS Barendrecht zag aan het einde van het vorige seizoen het mixkoppel Michiel Kruijt/Daisy Bommeleyn verhuizen naar buurman DKC uit Den Haag, maar ook vaste kracht Monique Broeke besloot om een stapje terug te doen.

Dit is een grote aderlating voor de Barendrechters. Het thuispubliek krijgt er echter weer nieuwe publiekstrekkers voor terug. De jonge Ruben Kweekel, Bart Strijbosch en Sandy Bommeleyn voegen zich bij Rick Janssen en Pascalle van Nielen. Ten slotte werd ook veterane Jeannette van der Werff bereid gevonden om in de Carlton Eredivisie te spelen.

Na de overwinningen op Van Zijderveld, Slotermeer, DKC en Victoria wil VELO er alles aandoen om ook hier een goed resultaat neer te zetten. VELO staat op dit moment gedeeld tweede samen met Amersfoort en DKC met slechts twee punten achterstand op koploper Almere.

De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Lagewei, Ploegwei 3, 2992 ZC Barendrecht. De wedstrijd start om 18:00.

door

via Van Zundert / VELO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Perskaart opgehaald bij de Denmark Open

4 jaar geleden

volgend artikel

Mark Brasser: 'Sport is soms net het gewone leven'

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws