Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen+ Dorien Lups (voorgrond) en Cheryl Seinen.

Oranje-vrouwendubbels door op Yonex Dutch Open

© Alex van Zaanen+ Dorien Lups (voorgrond) en Cheryl Seinen.

Eefje Muskens/Selena Piek en Dorien Lups/Cheryl Seinen staan donderdagavond in de achtste finale van het vrouwendubbel op de Yonex Dutch Open 2013. Ook Lisa Malaihollo bereikte de laatste zestien met haar Litouwse medespeelster Akvile Stapusaityte.

Eefje Muskens en Selena Piek overtuigden tegenover het Chinese koppel Yaqiong Huang/Mai Zi Chu. Het Nederlandse duo won met tweemaal 21-11. Dorien Lups/Cheryl Seinen namen het op tegen Hannah Pohl/Lisa Kaminski uit Duitsland. Na een moeizame eerste game, 21-19 winst, trokken de Oranje-vrouwen in de tweede game de goede lijn door en wonnen met 21-13.

Lisa Malaihollo versloeg met de Litouwse Akvile Stapusaityte aan haar zijde in de eerste ronde Ieva Pope/Ioanna Karkantzia. In het Topsportcentrum werd het 21-16 en 21-8.

Alida Chen/Soraya de Visch Eijbergen hadden weinig kans tegen Yixin Bao/Jinhua Tang uit China. Het sterke Aziatische koppel won met 9-21 en 13-21. Mireille van Daal/Grace Gabriel (Nederland/Nigeria) verloor met 14-21 en 17-21 van Anastasiya Dmytryshyn/Darya Samarchants uit Oekrane.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Jelle Maas: 'Lekker om zo te beginnen'

4 jaar geleden

volgend artikel

START is erkend Effectief Actief

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws