badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Ruben en Joran Kweekel samen in de Carlton Eredivisie

Afgelopen weekend vond de eredivisiewedstrijd plaats tussen TFS Barendrecht en DKC uit den Haag. Een speciale wedstrijd, want bij DKC spelen nu twee oud-spelers van TFS, die de overstap konden maken naar een topclub om zodoende mee te kunnen strijden om de landstitel.

Ruben en Joran Kweekel samen in de Carlton Eredivisie - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen
Ruben en Joran Kweekel samen in de Carlton Eredivisie - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

 

Maar deze 2 spelers, Michiel Kruyt en Daisey Bommeleyn hebben nog wel banden met TFS. Michiel is de partner van Sandy Bommeleyn en Daisy de zus.

Maar ook bij TFS een team bestaande uit ervaren spelers en enkele debutanten vond dit weekend een speciaal moment plaats. Ruben, 18 jaar oud , dit jaar debuterend als vastspeler in de eredivisie mocht de spits af bijten samen met zijn jongere broer Joran. Samen speelden zij een goede herendubbel, die leuke rally's opleverde, maar helaas was de dubbel met de ervaren Michel en Thomas Wijers te sterk voor de broers.

Ook de damesdubbel ging naar DKC. Vervolgens konden Bart Strijbosch, Joran en Pascalle van Nielen geen vuist maken in hun singlepartijen. Sandy werd eindelijk beloond met haar goede spel en inzet en wist in een spannende driesetter te winnen van Eefje Besselink, door na een 19-19 stand in de derde set twee mooie punten te winnen.

Ook de mixdubbels waren duidelijk voor het veel sterkere DKC. Daisy, net terug van een knieblessure en Dennis van Daalen de Jel speelden solide naar de winst tegen Bart en Jeanette van der Werff. Sandy en Ruben wisten in hun mixpartij ook geen vuist te maken tegen Michiel en Carolien Westveer.

Met een 7-1 overwinning voor DKC wist DKC de koppositie in de eredivisie te pakken Sandy boekte haar eerste overwinning. Joran en Ruben lieten een goede indruk achter.

geplaatst door

verkregen via Papa en mama Kweekel

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

CLEAR! 216 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Nederlandse deelname op Bitburger Open

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws