Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Alex van Zaanen

Ruud Bosch/Koen Ridder dichtbij stunt

© Alex van Zaanen+

Ruud Bosch/Koen Ridder zijn er net niet in geslaagd om zicht te plaatsen voor de halve finale in het mannendubbel. Het Oranje-duo speelde een goede wedstrijd tegen Gen Li/Nan Zhang (China) in de kwartfinale, maar moesten met 18-21 en 19-21 hun meerdere erkennen in de Aziaten.

Nan Zhang staat op de eerste plaats van de wereldranglijst in het gemengddubbel met Yunlei Zhao en dus hadden de Nederlanders taaie tegenstanders. Bosch en Ridder bleven goed in het spoor van de Chinezen, maar verloren de eerste game met 21-18. In de tweede game bleven de Chinezen steeds een paar punten voor en hielden dit vol tot het einde: 21-19.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws