badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Slotermeer daalt af naar het diepe Zuiden

Aanstaand weekend is er weer een volledig programma competitie. Na twee weken geen competitie - behalve de wedstrijden in de eredivisie - zullen alle bogen weer gespannen staan om te proberen de pijlen raak te schieten en te proberen zoveel mogelijk punten te scoren.

Slotermeer daalt af naar het diepe Zuiden - BV Slotermeer
© BV Slotermeer
Slotermeer daalt af naar het diepe Zuiden - BV Slotermeer
© BV Slotermeer +

 

Slotermeer zal voor de uitwedstrijd tegen Victoria de reis maken naar Hoensbroek en zeker trachten een zo groot mogelijk aantal punten mee terug te nemen naar Amsterdam. Na de 4-4 tegen Duinwijck afgelopen zondag is de goede spirit aanwezig en zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Die verwachtingen zullen bij Victoria echter ook hoog gespannen zijn. Na het verlies met 6-2 tegen DKC zullen de Limburgers er alles aan willen doen om het Slotermeer moeilijk te maken. Alle ingrediënten voor een spannende pot zijn dus aanwezig en het team lijkt er klaar voor.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

vorig artikel

Emms joins Badminton England coaching staff

5 jaar geleden

volgend artikel

VELO neemt het in topper op tegen Almere

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 13 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws