Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

START is erkend Effectief Actief

© Badminton Nederland+

START, het trainingsprogramma voor beginnende (recreatieve) badmintonners, heeft de erkenning 'Goed Beschreven' van Effectief Actief gekregen. Dit betekent dat START is beoordeeld en erkend volgens de landelijke systematiek die gehanteerd wordt bij het beoordelen van leefstijlinterventies.

Er bestaan veel verschillende leefstijl- en sportinterventies in Nederland en het is niet altijd duidelijk welke kwaliteit en resultaten ze leveren. Door deze onafhankelijk te beoordelen worden de goede, succesvolle projecten uitgefilterd en zichtbaar gemaakt. De erkenning biedt inzicht in 'wat werkt'.

Wat heeft u aan START als erkende interventie?

Binnen de sport- en beweegsector wordt steeds grotere waarde gehecht aan kwaliteit. En ook de afnemers en subsidieverstrekkende partijen, zoals de gemeente, kijken steeds vaker naar het bewezen succes en de effectiviteit van sportprojecten. START als erkende interventie is daarmee ook in uw voordeel.

Daarnaast zorgt de erkenning van START ervoor dat het project op de Menukaart Sportimpuls blijft staan. Hierdoor kunt u voor de uitvoering van START in 2014 de subsidie Sportimpuls aanvragen bij ZonMw.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 14 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws