badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

TFS Barendrecht kan geen vuist maken

Afgelopen zaterdagavond speelde TFS Barendrecht een uitwedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. Afgaande op voorgaande wedstrijden bleek bij een aantal spelers van TFS een mogelijk gelijkspel in het achterhoofd te zitten.

TFS Barendrecht kan geen vuist maken - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht
TFS Barendrecht kan geen vuist maken - TFS Barendrecht
© TFS Barendrecht +

 

Dit bleek dan ook gelijk de valkuil. TFS moet het hebben van passie en beleving, waarbij je hoopt dat het team boven zichzelf uitstijgt. Tegen van Zijderveld zat dit er gewoon niet in. De damesdubbel van Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff speelde sterk en won eenvoudig in twee games. De herendubbel van de snipverkouden Ruben Kweekel en Rick Janssen kon geen moment in de wedstrijd komen. Veel fouten en weinig echte overtuiging. De ervaren Norbert van Barneveld van Van Zijderveld speelde sterk en stuurde het spel goed.

Pascalle wist tegen de sterk spelende Alida Chen alleen in de 2e game goed tegenstand te bieden in haar enkelspel. Sandy Bommeleyn speelde haar damesenkel goed. Dit keer was ze wel heel erg dichtbij gamewinst, maar op cruciale momenten, waarbij Sandy meerdere gamepoints kon verzilveren was haar tegenstandster meer bij de les. Met 24-22 en 25-23 verloor ze in een spannende wedstrijd van Ellen Kooijman. Bij de herenenkelspelen deed Ruben wat van hem inmiddels wordt verwacht al was het niet van het niveau als vorige week. Zijn smashkracht bleek de tegenstander vaak te machtig. Ruben won in 2 games.

Bart Strijbosch speelde in de eerste game aanvankelijk sober tegen Virgil Soeroredjo en kon tot een stand van 16-16 goed meekomen. Daarna een paar tactische en persoonlijke foutjes die hem de game deden verliezen. In de 2e game kon Virgil meer het spel bepalen en werd er verloren door TFS.

Bij een 4-2 achterstand moesten de gemengddubbels de einduitslag op het scorebord gaan brengen. Zowel het koppel Bart/Jeannette als Rick/Sandy behaalden niet het niveau wat nodig was om de wedstrijden naar zich toe te trekken. Goede ralleys werden teveel afgewisseld met zwakke momenten. Van Zijderveld won dan ook terecht met 6-2 van TFS Barendrecht.

De volgende wedstrijd van TFS is op zaterdag 19 oktober om 18.00 uur tegen VELO uit Wateringen.

geplaatst door

verkregen via TFS Barendrecht

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Volle winst voor BC DKC tegen Slotermeer

5 jaar geleden

volgend artikel

Van Zijderveld Amstelveen pakt eindelijk punten

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 8 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws