Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

© Badminton Nederland+

Wat is besturen eigenlijk? Hoe ziet een effectieve structuur anno 2013 er binnen de sportvereniging uit? En hoe wordt beleid in de praktijk gerealiseerd?

Stelt uw bestuur zichzelf deze vragen ook wel eens? Neem dan deel aan het verenigingstraject 'Besturen met een Visie' en krijg antwoord op al deze vragen. Door theorie over organisaties en management te koppelen aan de eigen praktijk geven we u handvatten voor uw eigen vereniging. De inbreng van de begeleider en uitwisseling van ervaringen tussen bestuurders helpen u op weg.

Meer algemene informatie over Besturen met een Visie

Vanaf november in omgeving Doetinchem

Het traject bestaat uit drie trainingsavonden en vindt eind dit jaar plaats in Doetinchem en omgeving. In overleg met de deelnemende verenigingen worden de exacte locatie(s) van de avonden bepaald. De data voor de trainingsavonden zijn reeds gepland:

  • 1. Woensdag 20 november
  • 2. Woensdag 18 december
  • 3. Woensdag 5 februari (2014)

Tussen de verschillende avonden heeft u 4 tot 6 weken de tijd om de volgende bijeenkomst voor te bereiden aan de hand van de huiswerkopdrachten. De avonden starten steeds om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 22.00 uur. Per vereniging (vijf in totaal) bent u welkom met 2 tot 3 bestuurders.

De workshop is voor lidverenigingen gratis, omdat deze wordt aangeboden door Badminton Nederland.

Interesse?

Wilt u uw vereniging aanmelden voor Besturen met een Visie in Doetinchem en omgeving? Aanmelden kan tot 31 oktober door een mail te sturen aan doldenhof@badminton.nl. Graag in de mail de namen van de 2 of 3 bestuurders die bij de avonden aanwezig zullen zijn vermelden plus hun bestuursfunctie en e-mailadres. We hanteren met betrekking tot aanwezigheid de regel dat minimaal 1 bestuurder alle avonden aanwezig moet zijn.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws