Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Yonex Dutch Open

Veertig coaches op internationale coach conferentie

© Yonex Dutch Open+

Veertig coaches/trainers uit binnen- en buitenland nemen op zaterdag 12 oktober deel aan de internationale coach conferentie tijdens de Yonex Dutch Open 2013 in Topsportcentrum Almere. Er zijn onder andere badmintoncoaches uit Duitsland, Frankrijk en Wales.

De internationale coach conferentie staat in het teken van 'How can we develop badminton talents to achieve their Olympian dream'. Onder andere Poul Erik Høyer (BWF-president), oud-topspeler Peter Gade (Denemarken) en voormalig toptaffeltennister Bettine Vriesekoop zijn de gastsprekers tijdens dit evenement.

De internationale coach conferentie is bedoeld voor coaches/trainers (SL-4) uit binnen- en buitenland met als doel om kennis te delen, de onderlinge samenwerking op te zoeken, elkaar te versterken en het netwerk van de coaches uit te breiden.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ouseph leads the London quarter-final charge

4 jaar geleden

volgend artikel

De Visch Eijbergen naar laatste acht in Bulgarije

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws