Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© Badminton Nederland

Voortzetting samenwerking Badminton Nederland en Zilveren Kruis

© Badminton Nederland+

Badminton Nederland heeft eind 2012 de mogelijkheid gezien een samenwerking aan te gaan met verzekeraar Zilveren Kruis Achmea en een speciaal aanbod voor Badminton Nederland-leden te creëren. Deze samenwerking is naar tevredenheid verlopen en wordt daarom in 2014 voortgezet.

Badminton Nederland en Zilveren Kruis hebben een bijzondere zorgverzekering ontwikkeld die aansluit op de (zorg)wensen van de badmintonner: de Nationale Sportpolis. Als u voor deze verzekering kiest, krijgt u korting. U bespaart niet alleen op uw basisverzekering, maar ook op uw aanvullende en tandartsverzekeringen. Dit voordeel geldt voor uw hele gezin. Zo kunt u, afhankelijk van uw huidige verzekering, dankzij uw badmintonlidmaatschap een paar honderd euro per jaar besparen.

Keuze voor Zilveren Kruis Achmea

Als u naast uw basisverzekering een aanvullende Beter Af Plus Polis afsluit, krijgt u de zogenaamde Nationale Sportpolis. De keuze voor samenwerking met Zilveren Kruis is mede op dit pakket gebaseerd.

De Nationale Sportpolis heeft namelijk al zes jaar achtereen het keurmerk 'beste zorgverzekering voor sporters' van sportzorg.nl ontvangen, mede dankzij de vergoedingen voor sportzorg, sportbraces, sportbrillen, steunzolen voor sportschoenen, sportkeuringen, et cetera. Daarnaast heeft u binnen het Beter Af Sportpakket recht op een tegemoetkoming in uw sportieve kosten, bijvoorbeeld uw contributie bij de badmintonvereniging. Dat tezamen maakt het volgens Badminton Nederland en Zilveren Kruis ook voor badmintonners een interessant pakket.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ondersteuning bij problematiek wanbetalers

4 jaar geleden

volgend artikel

Zhang klopt Van der Valk op Swiss International

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws