Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© René Lagerwaard

Aankondiging Carlton NK 2014

© René Lagerwaard+

Volgend jaar vindt van vrijdag 31 januari tot en met zondag 2 februari in het Topsportcentrum Almere de Carlton Nederlandse Kampioenschappen 2014 plaats. De nationale badmintontop strijd drie dagen lang om de felbegeerde titels.

Tickets voor de Carlton NK 2014 kosten in de voorverkoop slechts 3,5 euro voor jeugd van 11 t/m 17 jaar en 7,5 euro voor volwassenen (18 jaar en ouder). Aan de kassa zijn dit respectievelijk 5 en 10 euro.

Kinderen tot en met 10 jaar hebben gratis entree.

Verenigingsactie

Om het aantrekkelijk te maken om met jouw badmintonvrienden naar de badmintontop in Almere te komen kijken, is er een speciale verenigingactie. Als er tien kaarten worden besteld, ontvang je er één gratis.

Binnenkort start de kaartverkoop.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

TTnieuws.nl: 'Kramer moet zich schamen'

4 jaar geleden

volgend artikel

Finaledag Carlton GT Cup 2014 bij BC'70 Veluwe

4 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws